WebBeheer

WebBeheer

Onze WebBeheer

Ook voor webbeheer geven wij jou een eerlijk advies. Ga je het zelf doen, of juist uit handen geven? Want vergis je niet: het is een behoorlijke klus, dat bijhouden van je ©WordPress website!

Websitebeheer hangt af van wat je met de site wilt en welke delen van de site geactualiseerd moeten worden. Maar één ding is zeker: een up-to-date website werft.

"Door websitebeheer serieus te nemen, houd je niet alleen je website mooi, maar ook je bezoekers tevreden!"

En wat kost dat dan?

Wij hebben géén abonnementen, neen, wij werken gewoon per minuut! Wil je een paar keer per jaar wat aanpassingen doen, dan helpen wij je, indien mogelijk, uit de brand voor een zeer scherpe prijs van € 1,50 per minuut, excl btw. Wij houden het betaalbaar!

Wil je 1x keer per maand (12x per jaar) wat aanpassingen laten uitvoeren, geen punt! Dan passen we de prijs aan. Wij doen dat dan via een contract. Wij houden het betaalbaar!

Heb je liever dat wij op locatie komen?

Ook dat is geen punt, mits jou bedrijf binnen een straal van maximaal 50 km vanaf Zoetermeer staat. En ook deze service kost € 1,50 per minuut exclusief btw.

Wat wordt verstaan onder “WebBeheer”?

Denk hierbij aan beheerswerkzaamheden zoals:

  • Tekstuele inhoud aanpassen
  • Multimedia aanpassen
  • Een widget op de juiste plek plaatsen of aanpassen
  • Kleine aanpassingen aan de lay-out
  • …etc.

Waarom een website onderhouden?

Is website-onderhoud belangrijk? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Maar niets is zo vervelend als wanneer de volgende foutmelding in beeld komt: Deze pagina kan niet worden gevonden

Daarom is het van belang dat je altijd relevante websitegegevens die aan verandering onderhevig zijn aan webbeheerder Webbeheer en meer! doorgeeft. Wij zorgen voor een responsive website die up-to-date is en blijft.

Een up-to-date website werft

Het up-to-date houden van je website is een continue taak en vraagt dagelijks tot wekelijks je aandacht. Verwaarlozing van je websitebeheer kan leiden tot een onprofessionele en zelfs onbruikbare website. Je website moet gevonden blijven worden. Door niet of te laat je website te updaten kunnen apps niet meer volledig werken, of erger nog: helemaal niet meer functioneren.

Webbeheer en meer! kan jouw website frequent onderhouden, zodat actuele informatie gewaarborgd blijft. Zo blijf je relevant, responsive en aantrekkelijk voor bezoekers.

Toepasbaar voor uw bedrijf?

Vraag jij je af of deze ideeën op het gebied van webbeheer ook toepasbaar zijn voor jouw bedrijf?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-27070675 of mail naar info@webbeheerenmeer.nl