WebDesign

WebDesign

Onze WebDesign

Online vindbaar zijn? Laagdrempelige content en een aansprekend ontwerp hebben? Van bezoekers jouw klanten maken? Webbeheer en meer! regelt je webdesign in Zoetermeer en ruime omstreken in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Laagdrempelig, pakkend, responsive en natuurlijk waar jij dat wilt! Want vergeet niet dat je met ©WordPress ook een goedkope én professionele website kunt laten maken!

Wij bouwen jouw online visitekaartje

Online vindbaar zijn is belangrijk; mensen boeien en binden op je website nóg belangrijker. Daarom vormt een website jouw online visitekaartje. Je laat de buitenwereld in één oogopslag zien wat jij doet, wie jij bent en wat jouw toevoegende waarde is.

Webbeheer en meer! is jouw betrouwbare website-bouwer. Wij ontwerpen het webdesign vanuit Zoetermeer, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht voor jou; afgestemd op jouw wensen en eisen, maar ook op die van de bezoekers van je website.

Website laten maken samen met jou voor je bezoekers

In overleg met jou maken we een mooie combinatie van beeld- en tekstgebruik, passend bij wat je doet en wat je wilt uitstralen. Jij kiest het ontwerp en het benodigde aantal pagina’s en bepaalt de toonzetting. Rekening houdend met de gebruiker zorgen wij voor:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Een eenvoudige navigatie
  • Simpele en begrijpelijke content
  • Een responsive ontwerp
  • Een pakkende uitstraling
  • En vooral: waar jij dat wilt!

Gebruiksgemak staat voorop.

Dat betekent dat de bezoeker meteen weet wat jij doet, waar hij de juiste informatie kan vinden, én dat deze informatie duidelijk en laagdrempelig op het scherm staat. Simpliciteit met behoud van een aantrekkelijk ontwerp is ons uitgangspunt. Een optimaal zoekmachine-vriendelijke website is het resultaat. Dit allemaal vanaf €395,- (exclusief btw).

Responsive Webdesign

Wat is dat nu precies? Het gebruik van mobiel internet met de (mini)tablet en smartphone neemt razendsnel toe. Op al deze apparaten is het belangrijk dat een website er netjes uitziet. En nog belangrijker dat de website op alle apparaten gebruiksvriendelijk is. Daar ligt de kracht van responsive websites. Een responsive website past zich aan de schermgrootte van je desktop, laptop, tablet, minitablet of smartphone aan. Dát is responsive webdesign.

Over smaak valt te twisten

Verschillende mensen hebben verschillende voorkeuren als het gaat om het design van een website. De een vindt dat het flitsender moet, de ander vindt dat een rustige website beter is. Ook al is het design van jouw website nog zo mooi, toch kunnen er altijd bezoekers zijn die dit niet met jou eens zijn. Daar spelen wij op in.

Gebruiks
vriendelijk

Wat van belang is voor alle bezoekers, is dat de website en het design gebruiksvrien-delijk is. De teksten én navigatie moeten goed leesbaar en duidelijk zijn voor de bezoeker, zodat de gebruiker snel bij de juiste pagina’s kan komen. Het design moet overzichtelijk en niet te druk zijn.

Simpele en begrijpbare teksten

Om ervoor te zorgen dat de bezoekers op jouw website terugkomen, moeten wij ervoor zorgen dat de bezoeker tevreden is geweest met wat hij of zij op de website aantreft. Door middel van de juiste inhoud op jouw website kunnen deze doelen worden bereikt. Daarnaast is het ook belangrijk dat de tekst goed te lezen is. Zo zien we vaak dat de tekst op een website te klein is.

Toepasbaar voor uw bedrijf?

Wil je door ons jouw webdesign laten ontwerpen of wil je graag advies op maat ontvangen? Neem gerust contact op! Je kunt mailen naar info@webbeheerenmeer.nl  of bel met 06-27070675

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk welke ondernemers we al blij hebben gemaakt