Het Design & Beheer plan

Het Design & Beheer plan

Een gebruiksvriendelijke ©WordPress website met gebruiksvriendelijke design is van belang voor alle bezoekers. Ook als je kijkt via een tablet of smartphone! Laat Webbeheer en meer! jouw website maken en/of beheren voor een responsive, representatief online visitekaartje. Een voordelig geprijsd totaalpakket, waar jij dat wilt!

Ons Design & Beheer Plan 

Je wilt een bedrijf beginnen of bent er al mee begonnen, en wilt hiervoor natuurlijk een mooie en professionele website hebben. Een website bouwen is geen eenmalig project: beginnen met een website is een continue taak door de onderhoudswerkzaamheden die hierbij komen kijken. Je wilt per slot van rekening up-to-date blijven, zowel voor jezelf als voor je bezoekers.

Met andere woorden: een goede website bouwen en onderhouden vraagt tijd, energie en kennis. Daarnaast moet je inzicht hebben in hoe bezoekers online zoeken, een website bekijken en doorlopen. Al deze specialisaties vind je bij ons onder één dak. Webbeheer en meer! heeft namelijk een Design & Beheer Plan, waarmee je alle benodigde werkzaamheden uit handen kunt geven aan een professional. En dat voor een scherpe prijs!

Het totaalpakket van webdesign en webbeheer

Een aantrekkelijk totaalpakket van webdesign en webbeheer is onze kracht. Dat betekent dat we jouw website maken én beheren met ons voordelige geprijsde Design & Beheer Plan. Dat doen wij vanuit Zoetermeer, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. En vooral waar jij dat wilt.

Jouw website bouwen doen we bovendien in overleg met jou. Jij bepaalt, wij maken en onderhouden!

Wat krijg je van ons?

Simpel: een professionele, responsive ©WordPress website afgestemd op jouw wensen. Het is jouw online visitekaartje en dat betekent dat het in één oogopslag duidelijk moet zijn wat jij voor de bezoeker kan betekenen. Een professionele website laten maken is strategisch en verstandig. Bij gebrek aan duidelijk loop je namelijk het risico dat bezoekers afhaken. Wij regelen voor jou:

  • Online vindbaarheid (SEO)
  • Een unieke en wervende uitstraling
  • Gebruiksvriendelijke navigatiestructuur

Handig toch, alles onder één dak? Het enige wat jij hoeft te doen, is tekst en foto’s aanleveren. Wij doen de rest. En dat vanaf slechts € 395 (excl. btw) voor een website met maximaal 5 pagina's! Heb je meer pagina's nodig? Geen punt Na een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag volgt een maandelijkse afbetaling via automatische incasso. Het beheer is voor 1 jaar, daarna kan het verlengd worden. Dit geldt voor een website tot maximaal 5 pagina’s.

Voor een webshop zijn de contractvormen anders ingericht, afhankelijk van jouw wensen en eisen.

Dagelijks tot wekelijks onderhoud van jouw website

Staat de website eenmaal op poten, dan is het nog niet helemaal afgedaan. Als wij een website maken en beheren, dan houdt ons takenpakket namelijk nooit op! Website-onderhoud vraagt dagelijks tot wekelijks de aandacht. Wij voeren aanpassingen en wijzigingen door en houden je website up-to-date. Zo blijf jij relevant, representatief en natuurlijk responsive.

Toepasbaar voor uw bedrijf?

Benieuwd of een website maken en beheren bij Webbeheer en meer! ook voor jouw bedrijf de beste keuze is? Bespreek de mogelijkheden door vrijblijvend contact met ons op te nemen! Je bereikt ons via tel. 06-27070675 of mail naar info@webbeheerenmeer.nl